Strategii de dezvoltare institutionala pentru institutele nationale de cercetare- dezvoltare

Dezvoltarea capacitatii institutionale a sistemului public de CDI

Cartea Alba a cercetarii publice din Romania

NOUTATI

Comunicat de presa - intalnire finalizare proiect

Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI) organizeaza in data de 23 noiembrie 2015, la Hotel Hilton Athenee Palace, sala Enescu, intalnirea de finalizare a proiectului intitulat Cresterea capacitatii administrative a sistemului public de cercetare, dezvoltare si inovare din Romania, pentru a raspunde pe termen scurt, mediu si lung nevoilor strategice de dezvoltare economico-sociala a Romaniei (SMIS 37609).

Citeste mai mult

Orientări strategice pentru INCD - Scenarii posibile de dezvoltare a IBA

Cercetatori de la Institutul de Biotehnologii Alimentare au identificat potentialele directii de dezvoltare raportate la capacitatile institutionale si la tendintele emergente din domeniile de activitate specific.

Citeste mai mult

Orientări strategice pentru INCD - Scenarii posibile de dezvoltare a IMT

Cercetatorii de la Institutul National de Dezvoltare pentru Microtehnologie (IMT Bucuresti) s-au intalnit pentru o noua runda de discutii in vederea identificarii capacitatilor institutionale si a niselor de dezvoltare pentru eficientizarea activitatii institutului la orizontul de timp 2020.

Citeste mai mult

Orientări strategice pentru INCD - Scenarii posibile de dezvoltare a GeoEcoMar

Reprezentanti ai Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Geologie si Geoecologie Marina – GeoEcoMar Bucuresti au participat la un nou exercitiu de orientare strategica, care sa le serveasca ca suport pentru dezvoltarea unei viziuni institutionale la orizontul de timp 2020.

Citeste mai mult

Orientări strategice pentru INCD - Scenarii posibile de dezvoltare a INCSMPS

Institutul National de Cercetare Stiintifica in Domeniul Muncii si Protectiei Sociale este unul dintre cele 5 institute de cercetare care au participat la exercitiul pentru stabilirea orientarii strategice viitoare raportate la evolutia constanta a domeniului lor de cercetare.

Citeste mai mult
Font: +A -A

Evenimente

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutatile

RSS UEFISCDI

    Prentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


    Google Chrome

    Mozilla Firefox

    Internet Explorer 9+